Analysesjef anbefaler ti aksjer

Analysesjef Oddbjørn Windstad i Apollo Markets anbefaler investorer å satse på disse ti aksjene.

Børs

Dagens case i morgenrapporten fra Apollo er Telenor som ligger i en stigende trend helt tilbake fra 2009.- Aksjen har vært nede og testet støttenivå på 87,50 og vi opplever samtidig at momentum styrker seg, sier analysesjef Oddbjørn Windstad om telekjempen som leverte tall i går.- Petroleum Geo-Services er i en lang stigende trend, det indikerer at aksjen vil utvikle seg positivt på lengre sikt. I går falt aksjen tilbake etter at motstanden på 95-nivået ble for sterk, sier analytikeren. Han påpeker at kursfall innenfor stigende trend normalt gir en god kjøpsmulighet.- Aksjen bør handles ned mot støtten på 86.50 og 85 kr, sier han videre om PGS og legger til at et eventuelt fall ned mot disse nivåene kan ventes å gi god risk/rewardApollo Markets har også kjøpsanbefalinger på Aker Solutions, Norsk Hydro, Orkla, Prosafe, RCCL, Schibsted og Subsea samt kjøpsanbefaling på OBX-indeksen.

Nyheter
Næringsliv