Analytiker positiv til utskillelse

Seadrill varsler at det vurderer å skille ut sine aktiviteter som opererer under de tøffeste værforholdene. Analytiker Janne Kvernland er positiv.

Bildet brukt som illustrasjon på rigg. Foto: Fra Seadrills West Alpha-rigg
Børs

- Jeg synes dette høres positivt ut, sier analytiker i Argo Securities Janne Kverneland til Reuters.Seadrill varslet tidligere mandag at det vurderer å skille ut sine aktiviteter som opererer under de tøffeste værforholdene.- Dette er et selskap som vil få god visibilitet og være mindre spot-eksponert på grunn av lange kontrakter, og jeg tror det vil kunne levere godt på dividende, sier hun. til nyhetsbyrået.Hun mener det at selskapet sier de vil ut å hente 400 millioner dollar, betyr sannsynligvis at de vil bestille inn to nye rigger.Seadrill stiger 2,39 prosent til 213,60 kroner.

Nyheter
Børs