Bostyrer selger unna Lunde-selskaper

Forretningsimperiet til Johannes Lunde er konkurs og bostyrer Fredrik Bie er i full gang med å selge unna de kriserammede selskapene.

Publisert 25. feb. 2011 kl. 07.54
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 07.40
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 120 ord
Foto: posuva.no

- Vi har solgt aksjer i to selskaper som kan leve bra videre. Begge selskapene har vært isolerte øyer i forhold til mellomværende med resten av Lunde Gruppen, sier bostyrer Fredrik Bie til dn.De første selskapene som er solgt unna er Halling Frakt i Ål og Vallø Motor på Tolvsrud i Tønsberg kommune. Videre har Bie sørget for at Garstad Båtservice får fortsette.- Jeg er fornøyd med at boet så at dette var drivverdig og ville redde arbeidsplassene, sier daglig leder Helge Rossebø i Garstad as, som er navnet på det nye selskapet, til avisen.I går fortsatte konkursrekken for Johannes Lundes forretningimperie, da nok et selskap gikk til skifteretten. Bie utelukker ikke at flere selskaper ville følge samme vei .