Dagens kjøpskandidat på Oslo Børs

-Norsk Hydro ligger i en stigende trend og videre oppgang innenfor denne indikeres, skriver Investtech.

CEO Espen Grønstad, Asbjørn Taugbøl (forskning og analyse) og forskningssjef Geir Linløkken i Investtech. Foto: Iván Kverme/Finansavisen
Børs

I analysenytt fra Investtech beskrives Norsk Hydro som dagens kjøpskandidat.- Norsk Hydro ligger i en stigende trend og videre oppgang innenfor denne indikeres. Kursen har nå dessuten falt tilbake mot gulvet i trendkanalen, noe som bør gi en reaksjon opp. Kursen har imidlertid brutt et støttenivå på kort sikt og gitt salgssignal fra kortsiktig tradingrange, skriver Investtech.- Aksjen tester støtten ved ca. 43,00 kroner, noe som kan gi en reaksjon opp. Positiv volumbalanse styrker aksjen på kort sikt. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, avslutter Investtech.I skrivende stund omsettes aksjen for 43,66 kroner, opp 0,41 prosent.

Nyheter
Børs