- Dette er dagens aksje på Oslo Børs

Aksjen har hatt en skuffende utvikling den siste måneden. Nå kan det imidlertid være duket for oppgang for Kongsberg Automotive, tror Investtech.

CEO Espen Grønstad, Asbjørn Taugbøl (forskning og analyse) og forskningssjef Geir Linløkken i Investtech. Foto: Iván Kverme/Finansavisen
Børs

Analysehuset Investtech skriver i en rapport fredag at de anser Kongsberg Automotive som dagens kjøpskandidat på Oslo Børs.- Kongsberg Automotive Holding har brutt den stigende trenden, noe som i første omgang indikerer svakere stigningstakt. Aksjen ga kjøpssignal fra en omvendt-hode-og-skuldre-formasjon ved bruddet opp gjennom motstanden ved 4,11 kroner. Videre oppgang til 6,18 kroner eller mer er signalisert. Aksjen har støtte ved ca 4,10 kroner og motstand ved ca 4,80 kroner. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt. Kjøpskandidat på middels lang sikt, skriver analysehuset.Kongsberg Automotive stiger fredag 0,69 prosent til 4,40 kroner. Aksjen er ned 9,28 prosent i løpet av den siste måneden.

Nyheter
Børs