Dette skjer i dag - børs-gigant med ferske tall

Torsdag 10. februar velter den inn en rekke viktige nyheter. Kvartalstall-sesongen her hjemme i gang, og i dag legger blant annet en skikkelig rugg frem ferske tall, samt to seismikk-aktører.

En trader på NYSE - Foto: Scanpix
Børs

Torsdag 10. februar 2010 velter det inn en rekke makronyheter, blant annet fra USA, Frankrike og Storbritannia.BNP- og KPI-tall, jobbless claims, fersk rentebeskjed og budsjettbalanse er noe av det vi kan vente oss.Resultatsesongen etter Q4 er nå godt i gang her hjemme, og torsdag er det duket for tall fra blant annet børsgiganten Orkla, samt fra EMGS, TGS-Nopec, Kongsberg Automotive og Algeta.En annen nyhet å se opp for er jobless claims uketall fra USA som kommer klokken 14.30 norsk tid. Forrige torsdag kom tallene inn sterkere enn man hadde trodd. Blir det opptur denne gang også?Her er alle dagens hendelser:Resultatfremleggelser: - Orkla: Resultat per 4. kvartal kl 07:00, presentasjon kl 08:00, Felix Konferansesenter- DnB NOR: Resultat per 4. kvartal, presentasjon kl 09:30 i selskapets lokaler, webcast. Telefonkonferanse kl 13:30- TGS-Nopec: Resultat per 4. kvartal, presentasjon kl 08:30, Shippingklubben- EMGS: Resultat per 4. kvartal, presentasjon kl 08:30 Hotel Continental- Algeta: Resultat per 4. kvartal, presentasjon kl 09:00 Felix Konferansesenter- Nordic Semiconductor: Resultat per 4. kvartal, presentasjon kl 08:00 Vika Atrium- Bergen Group: Resultat per 4. kvartal, presentasjon kl 08:00 i Vika Atrium- Veidekke: Resultat per 4. kvartal, presentasjon kl 08:00 i selskapets lokaler- Birdstep: Resultat per 4. kvartal kl 08:00, presentasjon kl 08:30 Hotel Continental. Webcast.- Telio: Resultat per 4. kvartal, presentasjon kl 09:00 på Felix Konferansesenter- Aurskog Sparebank: Resultat per 4. kvartal- Sparebanken Pluss: Resultat per 4. kvartal- Kongsberg Automotive: Resultat per 4. kvartal, etter børsFå også med deg Market Watch sin eminente finanskalender her!Makrotall- og nyheter:- Kina: Handelsbalanse januar- UK: BNP-anslag fra NIESR januar- Frankrike: Industriproduksjon desember kl 08:45- Sverige: Industriproduksjon desember kl 09:30- Norge: KPI januar kl 10:00- Norge: PPI januar kl 10:00- UK: Industriproduksjon desember kl 10:30(Mer under bildet)- Norge: KPIXE (Norges Bank) januar kl 14:00- USA: Jobless claims uketall kl 14:30- USA: Engroslagre desember kl 16:00- USA: Budsjettbalanse januar kl 20:00Annet:- ØMU: Den europeiske sentralbankens månedsrapport for februar kl 10:00- UK: Rentebeskjed fra sentralbanken kl 13:00Utenlandske:- Bunge, Credit Suisse, EnCana, Eniro, Ingram Micro, Kraft Foods, Noble Energy, Nutreco, Pepsico, Petrobras, Philip Morris, Rio Tinto, Saipem, Sprint Nextel

Nyheter
Børs