Har Austria Metall på "radaren"

Norsk Hydro vurderer oppkjøp og har ifølge konsernsjef Svein Richard Brandtzæg Austria Metall på "radaren".

Adm. direktør i Norsk Hydro Svein Richard Brandtzæg. Foto: Lise Åserud / Scanpix
Børs

Norsk Hydro vurderer oppkjøp og har Austria Metall (Amag) på "radaren", sa konsernsjef Svein Richard Brandtzæg til Bloomberg under selskapets kvartalspresentasjon i London onsdag.Ifølge nyhetsbyrået opplyste tre anonyme kilder forrige måned at JPMorgan Chases One Equity Partners har forberedt et salg av sin eierandel i Amag.Norsk Hydro la onsdag frem knalltall, og leverte langt over analytikernes forventninger.Selskapet meldte om et nettoresultat på 658 millioner kroner, mot minus 569 millioner kroner i samme periode i fjor. Analytikerne hadde spådd et resultat før skatt på 286 millioner kroner.

Nyheter
Børs