Kongsberg Gruppen: - Meget oppmuntrende

- Denne nyheten er meget oppmuntrende for oss i forkant av den kommende konkurransen for neste fase av CROWS-programmet, sier Walter Qvam, konsernsjef i Kongsberg Gruppen.

Konsernsjef i Kongsberg Gruppen, Walter Qvam - Foto: Finansavisen
Børs

US Army har offentliggjort ny og viktig informasjon relatert til en fremtidig tilbudsforespørsel for neste fase av CROWS-programmet.- Informasjonen fra US Army er en bekreftelse på den ledende posisjonen Kongsbergs CROWS-system har, både når det gjelder kvalitet og ytelse. Denne nyheten er meget oppmuntrende for oss i forkant av den kommende konkurransen for neste fase av CROWS-programmet, sier Walter Qvam, konsernsjef i Kongsberg Gruppen, i en børsmelding.For å sikre amerikanske myndigheter den beste forretningsmessige, kontraktuelle og tekniske løsningen, krever det amerikanske regelverket for offentlige anskaffelser konkurranseutsetting. Kongsberg har en meget konkurransedyktig posisjon forut for US Armys kommende konkurranse.

Nyheter
Næringsliv