Meglerhus: - Kjøp disse sju aksjene

Analysesjef og hans team forteller deg hvilke aksjer du bør laste opp i. Her er sju anbefalinger. REC blir tatt inn i varmen tirsdag - les fersk analyse!

Analysesjef Thomas Nygård i Christiania Securities - Foto: Iván Kverme
Børs

Meglerhuset Christiania Securities med analysesjef Thomas Nygård i spissen skriver i en rapport tirsdag at de for tiden anbefaler kjøp av sju aksjer på Oslo Børs.Verdipapirene det er snakk om er Aker Solutions, Seadrill, Norwegian, REC, Norsk Hydro, RCCL og DnB NORSistnevnte er meglerhusets hovedcase akkurat nå, mens REC kommer inn i varmen fra og med tirsdag.- DnB NOR har ligget i en stigende trend, men kursen viste noe svakhet de siste ukene. Forrige uke reagerte aksjen positivt på kvartalstall og kursen ga et tydelig nytt kjøpssignal ved brudd opp gjennom 82-83 kroner på høyt volum. Videre oppgang indikeres og det er lite motstand over dagens nivå. Noe støtte rundt 85 kroner fra en tidligere topp. Vi opererer med kjøps-anbefaling, kursmål 91 kroner og hever stop loss til 82 kroner, kan man lese i rapporten.DnB NOR faller tirsdag 0,87 prosent til 85,15 kroner. Dermed mener Christiania Securities at aksjen kan ha en oppside på rundt 6,90 prosent.Om REC - dagens nykommer - skriver Christiania følgende:- Renewable Energy Corporation har dannet en kortsiktig stigende trend og gitt et nytt kjøpssignal ved bruddet opp gjennom det viktige nivået ved 21 kroner igjen. Lite signifikant motstand før oppe ved 23,50 kroner. Vi opererer med kjøps-anbefaling, kursmål 23,50 kroner og stop loss 20,50 kroner.Norwegian faller tirsdag 1,94 prosent, REC stiger 0,19 prosent, RCCL er ned 0,69 prosent, Seadrill daler 2,56 prosent, Aker Solutions er ned 0,18 prosent mens Norsk Hydro faller 0,04 prosent.

Nyheter
Børs