Oslo Børs snur opp

Uroen i Libya skaper nervøsitet tirsdag. Oljeprisen har svekket seg litt fra tidligere i dag, mens Oslo Børs har snudd fra rødt til blått.

Oslo Børs - Foto: Scanpix
Børs

Uroen i Libya skaper usikkerhet blant investorer over hele verden og gjør markedene nervøse.Også Oslo Børs er preget av urolighetene. Klokken 16.20 står hovedindeksen i 437,77 poeng, opp 0,12 prosent, og det er hittil omsatt verdipapirer for 6 milliarder kroner.Frykt for at Libya-uroen skal ramme tilbudet av olje, sendte oljeprisen rett til værs mandag kveld. På det høyeste var Brent-oljen med april-levering helt oppe i 108,70 dollar fatet.I øyeblikket handles Brent-oljen med levering i april for 106,55 dollar fatet, opp 0,77 prosent. WTI-oljen er faller 0,45 prosent til 94,90 dollar fatet.Statoil stiger 0,77 prosent til 143,70 kroner.Slik gikk det på børsene i Asia Slik går det på børsene i Europa.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs Alle aksjetipsene finner du her De siste dagenes tekniske analyserSlik gikk det i New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene Nøkkeltall fra handelen

Nyheter
Børs