Pris for tilbakekjøp er satt

Onsdag varslet Marine Harvest at de ville tilby aksjonærere med mindre enn 1.000 aksjer å kjøpe disse. I dag ble prisen pr aksje kjent.

Børs

Marine Harvest opplyser i en melding torsdag at de vil kjøpe tilbake aksjer fra aksjonærer med mindre enn 1.000 aksjer til en pris på 6,9837 kroner pr aksje. Selskapet varslet tilbakekjøpsplanene onsdag. 6,9837 kroner var den volumvektede gjennomsnittsprisen for selskapets aksjer onsdag 9. februar.Selskapet opplyste i går om at de videre har til hensikt å søke Næringsdepartementet om tillatelse til å tvangs­innløse alle aksjer eid av aksjonærer hvis totale beholdning av selskapets aksjer har en verdi under 500 kroner etter at tilbudet er gjennomført. Tvangsinnløsningen vil bli gjennomført på grunnlag av samme pris per aksje som i tilbudet.I går spurte HegnarOnline en rekke av tungvekterne på Oslo Børs om de ville gjøre det samme, men verken Hydro, Yara, Orkla eller DnB NOR vil følge Marine Harvests eksempel for å kvitte seg med småaksjonærene.

Nyheter
Børs