Studentenes beste aksjetips

De beste aksjeplukkerne blant norske studenter har klart 10 prosent på tre uker. Her er aksjene de satser på nå.

Børsen. Foto: Berit Roald / SCANPIX
Børs

I Studenter på børs holder St. Olav Invest fra Universitetet i Agder på ledelsen i Eliteserien, med en avkastning (akkurat nå) på nærmere 9,8 prosent til 1.097.762 kroner. Aksjer i porteføljen nå er Songa Offshore, Gjensidige og TGS.Nærmest følger Royal Invest fra Høyskolen i Oslo, med en avkastning på 3,2 prosent til 1.032.076 kroner.I Aksjenorge-ligaen leder Jentoft Business Academy fra Handelshøgskolen i Bodø med 6,45 prosent avkastning (aksjer: Aker Solutions, Bionor Pharma, Green Reefers og XACT OBX), mens BOYS fra Høyskolen i Sør-Trøndelag i skrivende stund er øverst i 2. divisjon med 4,46 prosent avkastning.Sistnevntes portefølje består av Aker Drilling, Aker Solutions, Opera og Wentworth Resources.Mer informasjon om porteføljene finner du her.

Nyheter
Børs