Studentenes beste aksjetips

De beste aksjeplukkerne blant norske studenter har klart 10 prosent på tre uker. Her er aksjene de satser på nå.

Publisert 28. feb. 2011 kl. 16.55
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 07.43
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 112 ord
Børsen. Foto: Berit Roald / SCANPIX

I Studenter på børs holder St. Olav Invest fra Universitetet i Agder på ledelsen i Eliteserien, med en avkastning (akkurat nå) på nærmere 9,8 prosent til 1.097.762 kroner. Aksjer i porteføljen nå er Songa Offshore, Gjensidige og TGS.Nærmest følger Royal Invest fra Høyskolen i Oslo, med en avkastning på 3,2 prosent til 1.032.076 kroner.I Aksjenorge-ligaen leder Jentoft Business Academy fra Handelshøgskolen i Bodø med 6,45 prosent avkastning (aksjer: Aker Solutions, Bionor Pharma, Green Reefers og XACT OBX), mens BOYS fra Høyskolen i Sør-Trøndelag i skrivende stund er øverst i 2. divisjon med 4,46 prosent avkastning.Sistnevntes portefølje består av Aker Drilling, Aker Solutions, Opera og Wentworth Resources.Mer informasjon om porteføljene finner du her.