Vurderer kjøp av Pride og Aker Drilling

Konsernsjef Alf C. Thorkildsen i Seadrill ser ikke på børsnoteringen av Aker Drilling som noen hindring for å ta over selskapet.

Publisert 25. feb. 2011 kl. 08.38
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 07.40
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 136 ord
Konsernsjefen i Seadrill, Alf C Thorkildsen - Foto: Selskapet

Oppkjøpslysten har på ingen måte avtatt for rigg-giganten Seadrill. Konsernsjef Alf C. Thorkildsen sa til dn i går at de vurderte oppkjøp av Aker Drilling.- Dette markedet er ikke stort, og vi får håpe vi får tilgang til alle muligheter i dette markedet. Konsernsjefen så ikke på børsnoteringen av Røkkes-selskapet som noen hindring for eventuelt oppkjøp.I tillegg er Seadrill fortsatt i samtaler med Pride, og har til 2. kvartal på å avgjøre om de vil komme med motbud til Ensco, sa Thorkildsen til avisen.Seadrill ble den nest mest omsatte aksjen på Oslo Børs torsdag, etter at de la frem kvartalspresentasjonen for 4. kvartal og året som har gått.Selskapet meldte om gode utsikter for 2011, i tillegg til et ekstraordinært utbytte på 0,20 dollar og markedet svarte med å sende aksjen opp 1,7 prosent til 211,90 kroner.