Analysesjef spår kursoppgang

Analysesjef Bjørn Inge Pettersen forteller investorer at det kan være på tide å kjøpe aksjer i Songa Offshore.

Publisert 31. mars 2011 kl. 10.38
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 08.42
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 176 ord
Bjørn Inge Pettersen
I dagens rapport fra TrendTech omtaler analysesjef Bjørn Inge Pettersen Songa Offshore som dagens case.- Songa Offshore viser en positiv utvikling både i det korte og lange bildet og signaliserer videre oppgang i tiden fremover. Både RSI og Stochastics momentum-indikatorer viser en stigende tendens og signaliserer at aksjen gjerne vil stige videre på kort sikt, sier Pettersen.- Parabolic-signalmodell er også i kjøpssignal for aksjen og er dermed med og underbygger det ellers positive tekniske bildet aksjen viser. Aksjen ligger over både sine korte og lange glidende gjennomsnitt, som i sin tur viser en stigende tendens, og dette er med og bekrefter den positive trenden for aksjen både på kort og lang sikt, sier analysesjefen.- Basert på det positive tekniske bildet aksjen viser så vurderer vi aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens nivå. Vi ser et potensial for aksjen opp mot 40 kroner på 4-8 ukers sikt og opp mot 60-nivået på 12 måneders sikt. Vi anbefaler videre å ha stop-loss ved 33,50 kroner, avslutter Pettersen.I skrivende stund omsettes aksjen for 36,10 kroner, opp 0,84 prosent.