Avslører sine seks største aksje-favoritter

Hans Thrane Nielsen i Storebrand Kapitalforvaltning ser en jevnt stigende børs og forteller deg her hvilke aksjer han har aller mest tro på.

Hans Thrane Nielsen, sjef for norske aksjer i Storebrand Kapitalforvaltning - Foto: Finansavisen
Børs
Forvalter Hans Thrane Nielsen i Storebrand Kapitalforvaltning sier til Finansavisen onsdag at han tror på stigende Oslo Børs selv om oljeprisen skulle falle fremover.- Markedet på Oslo Børs priser fortsatt inn en oljepris på rundt 90 dollar fatet. Avkastningen i hovedindeksen har vært på rundt 1,2 prosent i år, til tross for en brå oppgang i oljeprisen. Oljeprisen er bare delvis etterspørselsdrevet, og derfor kan den falle raskt tilbake. Den globale økonomien har en god vekst, inflasjonen vender tilbake og derfor tror vi på en normalavkastning i aksjer, sier NielsenHan har fremover aller mest tro på følgende seks aksjer:
- Algeta- Noreco- Orkla- Subsea 7- Yara International- Sparebank 1 Midt-Norge
Av Thranes favoritter er det Yara som helt klart har hatt den svakeste utviklingen på Oslo Børs den siste tiden. Aksjen har falt med 13,19 prosent den siste måneden.Best utvikling har Subsea 7 hatt, og det er til tross for at selskapet kun har steget 1,84 prosent den siste måneden.