Wall Street fortsatte ned tirsdag. Dow Jones endte ned 1,2 prosent til 11.855,42, mens den bredere S&P 500-indeksen falt 1,1 prosent til 1.281,87. På det meste var S&P 500 ned 2,7 prosent. Teknologitunge Nasdaq ramlet 1,3 prosent til 2.667,33. Nedturen kom i kjølvannet av raset i Tokyo, hvor Nikkei-indeksen falt over 10 prosent.Markedet hentet seg inn da representanter for myndighetene i Japan uttalte at det er gjort fremskritt når det gjelder stabilisering av de ødelagte atomraktorene. Uttalelser fra den amerikanske sentralbanken om at økonomien bedrer seg ble også godt mottatt. ()Richard Sichel ved Philadelphia Trust Co sier til Bloomberg at de mer positive tonene fra Fed førte til en viss lettelse på en urolig dag.Nikkei-indeksen i Japan har stupt 16 prosent de to siste dagene, det verste fallet i løpet av en så kort periode siden krakket i oktober 1987.Idag ble det kjent at importprisindeksen i USA steg 1,4 prosent på månedsbasis i februar mens det var ventet en oppgang på 0,9 prosent.Importprisene for forrige måned ble revidert fra en opprinnelig rapportert oppgang på 1,5 prosent til en oppgang på 1,3 prosent, melder Bloomberg. For året under ett var prisene opp 6,9 prosent, mot ventet 6,3 prosent.Samtidig hevet Empire Manufacturing-indeksen seg til 17,50 i mars, opp fra 15,43 måneden før. Man hadde på forhånd ventet en indeks på 16,10. Indeksen blir til etter en intervjurunde blant delstaten New Yorks vareprodusenter om deres syn på den nåværende situasjon og fremtiden, gjort av sentralbanken i staten.Utlendinger kjøpte langt færre amerikanske verdipapirer i januar, det viser nye tall fra det amerikanske finansdepartementet. Totalt utgjorde utlendingers kjøp av amerikanske verdipapirer 51,5 milliarder dollar i januar, ned fra 62,5 milliarder dollar måneden før.Ifølge en sammenstilling utført av Bloomberg News var det på forhånd ventet verdipapirkjøp på 55,0 milliarder dollar.Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og .Her finner du Her finner du alle ..