Asiatiske børser fortsetter fredag der de slapp i går. Svake nøkkeltall fra USA - jobless claims og handelsbalanse kom begge inn svakere enn ventet i går - bidrar til pessimismen.Og investorene blir alt annet enn beroliget av meldinger om at politiet i Saudi-Arabia - dagen før "day of rage" - har fyrt av skuddsalver opp i luften for å spre demonstranter. Tre personer skal ha blitt skadet i tumultene som oppsto torsdag.Ifølge Reuters har 32.000 personer støttet et Facebook-opprop om to demonstrasjoner i Saudi-Arabia mars - den første i dag fredag.Oljeprisen holder seg omtrent på nivåene fra stengetid torsdag. Brent april-olje handles for 115,33 dollar fatet, ned 10 cent, mens WTI-oljen er ned 25 cent til 102,45 dollar fatet.Markedet har heller ikke glemt gårsdagens overraskende- og . Euroen falt i går til sitt laveste mot dollar på en måned.I Japan faller Nikkei 0,9 prosent til 10.341,80, etter tidligere i dag å ha vært nede på sitt laveste siden 1. februar. Den bredere Topix-indeksen er ned 1,0 prosent til 921,49. Eksportører trekker ned på bekymringer for verdensøkonomien. Honda, Advantest og Sony faller 1-2 prosent.Shanghai-børsen - målt ved Shanghai Composite-indeksen - faller 0,3 prosent, mens Hang Seng i Hong Kong trekker ned 0,8 prosent. Kospi 200 i Seoul faller 1,3 prosent, mens børsen i Australia går tilbake 1,2 prosent.Her finner du Her finner du alle Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og