Det er oppgang på de aller fleste børsene i Asia-regionen onsdag, og dermed får investorene igjen noe å smile over etter to dager med fall.Samleindeksen MSCI Asia Pacific Index stiger 0,4 prosent til 138,52, og det er omlag tre aksjer som stiger for hver som faller. Forrige uke klatret Asia-indeksen 1,9 prosent, blant annet på solide makrotall.- I dag ser man at investorene i all hovedsak fokuserer på det faktum at den globale økonomien er på bedringens vei, all den tid man har fått en midlertidig pause i oljerallyet. Det er imidlertid fremdeles stor usikkerthet rundt oljespørsmålet, uttaler Naoki Fujiwara hos Shinkin Asset Management Co. til Bloomberg.Japan er blant markedene som stiger mest onsdag, etter ferske tall som viste at antall maskinordre i landet steg mer enn ventet i januar. Veksten var på 4,2 prosent mot ventet 3 prosent.Selskapet Fanuc Corp., Japans største produsent av industriroboter, stiger 1,2 prosent på tallene.Flyselskapene Air China Ltd. and Eva Airways Corp. stiger på børsen på den fallende oljeprisen mens Honda Motor Co. er opp 0,7 prosent.Finansinstitusjonen Mitsubishi UFJ Financial Group Inc. stiger mest innen sin sektor etter positive uttalelser vedrørende inntjening fra amerikanske Bank of America Corp.I Japan stiger Nikkei 225-indeksen med 0,63 prosent mens den bredere Topix er opp 0,59 prosent.Hang Seng i Hong-Kong er opp 0,61 prosent, CSI 300 i Kina daler 0,24 prosent mens børsen i Shanghai er uendret.Sør-Koreas Kospi er opp 0,08 prosent, S&P/ASX i Australia daller 0,84 prosent mens NZX 50 på New Zealand er ned 0,20 prosent.Børsen i India faller 0,41 prosent mens Strait Times i Singapore er ned 0,35 prosent.Her finner du Her finner du alle Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og