BWG refinansierer milliardlån

- Vi er godt fornøyd med å ha fått på plass en refinansiering av den langsiktige gjelden, sier BWG-topp.

Publisert 29. mars 2011 kl. 08.38
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 08.37
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 139 ord
Foto: BWG
BWG Homes ASA har inngått avtale (bindende term sheet) med Nordea om ny langsiktig finansiering. Den nye finansieringen består av to deler.Første del er et lån på 400 millioner kroner som har løpetid i tre år. For dette lånet er det avtalt 70 millioner kroner i årlige avdrag. Andre del er et avdragsfritt lån på inntil 650 millioner kroner med løpetid i fem år.Den nye finansieringen vil i sin helhet anvendes til innfrielse av konsernets langsiktige gjeld som ved årsskiftet utgjorde 1.040 millioner med forfall i 2012.- Vi er godt fornøyd med å ha fått på plass en refinansiering av den langsiktige gjelden. Den nye finansieringen er etablert med betydelig gunstigere betingelser enn gammel ordning, og bidrar ytterligere til at konsernet har en solid og forutsigbar langsiktig finansiell plattform, sier finansdirektør Arnt Eriksen i BWG Homes ASA i meldingen.