CEO Lars Nilsen: Bra deal for BWG

Bwg Homes har refinansiert langsiktig gjeld og fått en bedre deal. De ser også muligheter for en betydelig bedring av betingelsene fremover.

Publisert 29. mars 2011 kl. 11.23
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 08.38
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 82 ord
Toppsjefen i BWG Homes, Lars Nilsen - Foto: Finansavisen
I morges meldte BWG Homes at de har . Denne gjelden ble sist refinansiert under finanskrisen i februar 2009.-Den eksakte effekten på inntjeningen er umulig å spesifisere ettersom det er en trappetrinnsordning hvor rentemarginen synker etterhvert som vi oppnår resultater. Får vi til det vil renteutgiftene synke betraktelig fremover. Når det er sagt, er de nye betingelsene allerede fra starten av mye bedre enn de vi hadde, sier konsernsjef i BWG Homes Lars Nilsen til TDN Finans.