Dagens kjøpskandidat på Oslo Børs

-Veidekke ligger i en stigende trend og videre oppgang innenfor denne indikeres, skriver Investtech.

Publisert 29. mars 2011 kl. 14.00
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 08.38
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 102 ord
Analytiker Asbjørn Taugbøl og Fredik Tyvand, CEO Espen Grønstad og forskningssjef Geir Linløkken i Investtech. Anders Gundersen / Anders Gundersenwww.agfoto.no
I analysenytt fra Investtech beskrives Veidekke som dagens kjøpskandidat.- Veidekke ligger i en stigende trend og videre oppgang innenfor denne indikeres. Ved reaksjoner tilbake er det støtte mot gulvet i trendkanalen. Aksjen har brutt et motstandsnivå på kort sikt og gitt kjøpssignal fra kortsiktig tradingrange, skriver Investtech.- Aksjen har brutt opp gjennom motstanden ved ca. 49,60 kroner. Videre oppgang er dermed signalisert, og det er nå støtte ved 49,60 kroner ved reaksjoner tilbake. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, avslutter Investtech.I skrivende stund omsettes aksjen for 49,70 kroner, ned 1,09 prosent.