Dagens kjøpskandidat på Oslo Børs

-Transeuro Energy ligger i en stigende trend og videre oppgang innenfor denne indikeres, hevder Investtech.

Publisert 25. mars 2011 kl. 08.54
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 08.28
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 91 ord
I analysenytt fra Investtech beskrives Transeuro Energy som dagens kjøpskandidat.- Transeuro Energy ligger i en stigende trend og videre oppgang innenfor denne indikeres. Aksjen har brutt et motstandsnivå på kort sikt og gitt kjøpssignal fra kortsiktig tradingrange. Aksjen har støtte ved ca. 0,79 kroner og motstand ved ca. 1,60 kroner, skriver Investtech.- Positiv volumbalanse, det vil si høy omsetning på dager med oppgang og lav omsetning på dager med nedgang, styrker aksjen på kort sikt. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, avslutter Investtech.