Derfor dundrer krise-aksjen opp

Aksjen har falt nærmere 60 prosent det siste halve året. Torsdag er det duket for comeback og Bionor suser rett til topps på vinnerlisten.

Publisert 31. mars 2011 kl. 11.02
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 08.43
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 77 ord
Oslo Børs-selskapet Bionor Pharma er så langt dagens soleklare vinner. Aksjen stiger 12,77 prosent til 2,03 kroner.Bakgrunnen for jubel-oppgangen er en artikkel i A&U Magazine, et amerikansk AIDS-blad, der Bionors Vacc-4x-vaksine får meget positiv omtale.Bladet skriver at Vacc-4x er den vaksinen som til dags dato har kommet lengs innen utviklingen innen AIDS-forkjemping.Oppgangen kommer megeg kjærkomment for Bionor Pharma. Aksjen har slitt voldsomt på Oslo Børs det siste halve året, og er i denne perioden ned 52,90 prosent.