Oslo Børs tirsdag Oslo BørsOpptur i USA Wall Street revansjerte seg de norske aksjeneAsia stiger onsdag morgen Asia-regionenOljeprisen videre nedHva med Oslo Børs?Dette skjer i dag
  • Sverige: Industriproduksjon januar kl 09:30Sverige: Industriproduksjon januar kl 09:30
  • Storbritannia: Handelsbalanse januar kl 10:30Storbritannia: Handelsbalanse januar kl 10:30
  • Tyskland: Industriproduksjon kl 13:00Tyskland: Industriproduksjon kl 13:00
  • USA: Engroslager januar kl 16:00USA: Engroslager januar kl 16:00
  • Hercules Offshore : ResultatfremleggelseHercules Offshore : Resultatfremleggelse
  • Storebrand: Kapitalmarkedsdag og publisering av embedded value
  • Norges Bank: Offentliggjøring av auksjon for statskasseveksler kl 12:00Norges Bank: Offentliggjøring av auksjon for statskasseveksler kl 12:00
skiftet flere ganger mellom rødt og blått tirsdag. Oljeprisen fortsatte fallet etter at det ble kjent at opprørerne i Libya har gitt Muammar Gaddafi en frist på å gå av frivillig. Oslo Børs' hovedindekse endte til slutt opp 0,17 prosent til 447,09. Det ble omsatt verdipapirer for 6,85 milliarder kroner. tirsdag kveld. Dow Jones endte opp én prosent til 12.214,38, mens den bredere S&P 500-indeksen klatret 0,9 prosent til 1.321,82. Teknologitunge Nasdaq endte opp 0,7 prosent til 2.765,77.Bakgrunnen for oppturen var at oljeprisen falt tilbake fra det høyeste nivået på 29 måneder. Fallet var på 0,4 prosent på spekulasjoner om at Opec vil øke produksjonen. Dessuten sa Bank of America Corp. at markedet for boliglån tar seg opp.Slik gikk det med Det er oppgang på de aller fleste børsene i onsdag.- I dag ser man at investorene i all hovedsak fokuserer på det faktum at den globale økonomien er på bedringens vei, all den tid man har fått en midlertidig pause i oljerallyet. Det er imidlertid fremdeles stor usikkerthet rundt oljespørsmålet, uttaler Naoki Fujiwara hos Shinkin Asset Management Co. til Bloomberg.Japan er blant markedene som stiger mest onsdag, etter tall som viste at antall maskinordre i landet steg mer enn ventet i januar. Nikkei- og Topix-indeksen endte opp 0,6 prosentHang Seng i Hong Kong står i pluss 0,5 prosent, mens Kospi i Sør-Korea løftes 0,3 prosent. Shanghaibørsen faller 0,1 prosent. Oljeprisen fortsetter fallet. Ved børsslutt tirsdag ble Brent-oljen med levering i april omsatt for 113,11 dollar fatet. Nå er prisen 112,32 dollar, ned 0,7 prosent.Netfonds Bank tror Oslo Børs åpner relativt flatt i dag. Det vises til at S&P500 falt 0,1 prosent etter at Europa stengte tirsdag.- De asiatiske børsene er svakt opp i morgentimene, mens oljeprisen er litt ned. Når det er sagt, svakere oljepris er et positivt tegn i disse dager. Brentoljen handles rundt 112 dollar per fat. Dagens viktigste nøkkeltall, slik vi ser det, er oljelagertallene fra USA kl 16.30, heter det.