- Følg nøye med på disse aksjene

Meglerhus forteller tirsdag om tre aksjer du nå bør holde et ekstra godt øye med. DNO International har gitt rykende ferskt kjøpssignal.

Foto: Scanpix
Børs

Meglerhuset Christiania Securities skriver i en rapport tirsdag at investorer nå bør følge ekstra godt med på TGS-Nopec, Yara International og DNO International.- TGS-Nopec vendte opp fra sitt trendgulv og er nå på vei oppover. Motstand ved 150 kroner. Yara har vendt opp fra den sterke støtten ved 283,70 kroner. Ved 308-310 kroner ser vi sterk motstand. DNO International ser ut til å vende opp fra sin fallende trend fra februar. Gapet ved 9,10 kroner er stengt og stochastic-indikatoren har gitt et nytt kjøpssignal, kan man lese i rapporten.TGS-Nopec stiger tirsdag 3,18 prosent til 149,20 kroner, Yara er opp 0,67 prosent til 298,90 kroner mens DNO International stiger 1,15 prosent til 9,65 kroner.

Nyheter
Børs