Det har vært en rød start på det amerikanske aksjemarkedet. To minutter etter at handelen tok til har den teknologitunge Nasdaq-indeksen gått ned 2,62 prosent og står i 2.630,14 poeng, mens Dow Jones står i 11.753,70 poeng etter en nedgang på 2,00 prosent.
Nasdaq har nå gått ned 2,84 prosent og står i 2.624,39 poeng, mens Dow Jones står i 11.702,38 poeng etter en nedgang på 2,40 prosent.Tidligere i dag ble det kjent at importprisindeksen i USA steg 1,4 prosent på månedsbasis i februar mens det var ventet en oppgang på 0,9 prosent.Importprisene for forrige måned ble revidert fra en opprinnelig rapportert oppgang på 1,5 prosent til en oppgang på 1,3 prosent, melder Bloomberg. For året under ett var prisene opp 6,9 prosent, mot ventet 6,3 prosent.Samtidig hevet Empire Manufacturing-indeksen seg til 17,50 i mars, opp fra 15,43 måneden før. Man hadde på forhånd ventet en indeks på 16,10. Indeksen blir til etter en intervjurunde blant delstaten New Yorks vareprodusenter om deres syn på den nåværende situasjon og fremtiden, gjort av sentralbanken i staten.Utlendinger kjøpte langt færre amerikanske verdipapirer i januar, det viser nye tall fra det amerikanske finansdepartementet. Totalt utgjorde utlendingers kjøp av amerikanske verdipapirer 51,5 milliarder dollar i januar, ned fra 62,5 milliarder dollar måneden før.Ifølge en sammenstilling utført av Bloomberg News var det på forhånd ventet verdipapirkjøp på 55,0 milliarder dollar