Meglerhuset Nordea Markets melder torsdag at de nedgraderer Golar LNG Energy fra kjøp til salg.Dette gjøres på bakgrunn av sterk kursutvikling den seneste tiden.Samtidig opprettholdes anbefalingen hold på Golar LNG. Kursmålet her heves med 9 kroner til 112 kroner.Analytiker Anders R. Karlsen skriver i en oppdatering at det allerede er priset inn høye forventninger til den videre utviklingen i Golar LNG Energy.Inntektsestimatet for 2011 tas samtidig ned 24 prosent til 86 millioner dollar, mens EBITDA-anslaget ifølge TDN Finans kuttes med 38 prosent til 35 millioner dollar.Questerre har falt 72 prosent på børsen i løpet av det siste året.DnB NOR Markets kutter kursmålet på onsdagens slaktoffer på Oslo Børs, Questerre Energy Corp. Selskapet falt over 20 prosent på børsen i går.Målet tas fra 22 kroner til 15 kroner - en nedjustering på nærmere 32 prosent.- Slik vi etter fremleggelsen av BAPE-rapporten fra kanadiske myndigheter tolker situasjonen for Questerre venter vi selskapets allerede planlagte brønner vil kunne gjennomføres i løpet av sommeren eller høsten. Usikkerheten rundt timingen har imidlertid steget og vi vil kunne få forsinkelser i forhold til de opprinnelige planene. Samtidig tar vi også ned gassprisen benyttet i estimatene, heter det blant annet i en fersk oppdatering.Golar LNG faller 2,36 prosent på Oslo Børs torsdag, Golar LNG Energy er så langt ikke omsatt mens Questerre er opp 2,36 prosent til 7,14 kroner.