Onsdag morgen fikk vi en overraskende generøs mail fra en som kaller seg Mr. George Mark, regnskapssjef i Standard Bank of Scotland. Han tilbyr oss millioner av kroner (på et tidspunkt snakker han også om milliarder), såfremt vi oppgir vårt telefon- og faksnummer. Videre trenger han informasjon om vår bankkonto slik at pengene kan overføres på en adekvat måte…HegnarOnline advarer godtroende mot å bite på slike svindelbrev. Her er mailen gjengitt i sin helhet. Legg merke til skrivemåten:OBS: god vennJeg er Mr. George Mark, regnskapssjef i Standard Bank of Scotland, en avdeling av Standard Bank of Scotland Limited, jeg gjør denne kontakten med deg, basert på behovet for en person eller selskap som er villig til å hjelpe med en løsning internpris.Først unnskyldte jeg bruker dette mediet for å nå en transaksjon / bedrift i denne størrelsesorden, men dette er på grunn av konfidensialitet og tilgang til systemet hvilte på dette mediet. I utviklingen av dette forslaget, har jeg deg som en respektert og ærlig person til å håndtere denne transaksjonen med oppriktighet, tillit og konfidensialitet.Jeg bestemte meg for å søke en fortrolig samarbeid med dere i å implementere avtalen beskrevet nedenfor til fordel for alle parter, og håper du vil holde det hemmelig på grunn av innholdet av denne transaksjonen.Det er en konto åpnet i denne banken i 1997 til date2003 ingen har operert på denne kontoen igjen etter å ha gått gjennom noen gamle filer i poster, oppdaget jeg at hvis jeg ikke betale disse pengene ut haster det vil være tapt for ingenting. Depositumet var 5 år og etter forfall gjorde jeg forsøk på å kontakte min klient, kunne jeg ikke nå ham. Jeg ble tvunget til å reise til Tyskland og der jeg fikk den tragiske nyheten om at min klient Mr. Andreas Schranne, hans kone Mary, deres datter Andrea Eich, hans svigersønn Christian, og deres barn Maximilian og Katharina, alle døde mandag 31 juli 2000 flyulykke i vestlige tyske byen Moenchengladbach.Ingen andre personen vet om denne kontoen, eller noe om den, har den kontoen ingen annen mottaker, og etterforskningen viste til meg slik at selskapet ikke vet noe om denne kontoen, og pengene som er involvert er USD $ 25,000,000.00 (tjue millioner US alene .)Se nettsiden nedenfor for mer informasjon på vår side.http://news.bbc.co.uk/1/hi/world/europe/859479.stmJeg vil at den første overføringen av 10 milliarder dollar av disse pengene i din trygge kontoen i utlandet før resten, og dette er å hindre eventuelle brudd på loven om begge land. Jeg søker din hjelp som en utlending, og at som en embetsmann jeg ikke får lov til å operere utenlandske kontoer.Hvis du er villig til å hjelpe i denne transaksjonen din andel som kompensasjon vil være $ 10, 000,000.00 (40%), mens motta NOK 15, 000.000.00 (60%). Virksomheten er helt trygt, forutsatt at de blir behandlet med den ytterste konfidensialitet. Uansett ditt område av ekspertise er heller ikke til hinder for en vellykket gjennomføring av denne transaksjonen. Jeg har satt sin lit til deg, og jeg håper jeg ble ikke skuffet. Og dette er 100% risikofritt. Vennlige varsle meg ved å sende din mobil telefon-og faksnummer garantert å få informasjon om deres aksept av dette forslaget.Takk på forhånd for samarbeidet.Vennlig hilsenMr. Mark GEORGESjefen regnskapsfører,Standard Bank of Scotland