- Hans ville luksus-forbruk er helt absurd

Han skal ha tappet sin egen fabrikk for over en halv milliard kroner. Pengene bruker han nå på overdådig luksus. - Helt absurd, sier Yaras informasjonsdirektør.

Børs

Tidligere sjef for gjødselaktøren Burrup, Pankaj Oswal, skal ha blitt lokalisert på et luksushotell på Maldivene.Oswal dro på juleferie men har ikke returnert til Australia etter dette, skriver dn. Yara eier 35 prosent av Burrup.I hjemlandet er opprydningen etter Oswals ekstravagante livsstil i full gang. Burrup-fabrikken skal blant annet være tappet for en halv milliard kroner av nevnte Oswal.- Dette blir egentlig helt absurd. Oswal har mistet all troverdighet. Stikk i strid med hva han sa han skulle gjøre så har han altså flyktet fra Australia, sier Yaras informasjonsdirektør Asle Skredderberget.Han karakteriserer også Oswals luksusvaner som absurde.I midten av februar truet Oswal med rettssak etter at Yara-sjef Jøren Ole Haslestad beskyldte Oswal for å ha "stjålet fra kassen" over flere år.- Jeg er blitt instruert om å innlede krav mot Yara om at konsernsjefens beskyldninger mot Oswal blir trukket og beklaget, sa Oswals norske advokat Bjørn Stordrange.Burrup-fabrikken i Australia verdsettes i dag til 70 prosent mindre enn under finanskrisen. Da var Burrup verdt 16,3 milliarder kroner. Nå er verdien 11,4 milliarder lavere.

Nyheter
Børs