- Det å være analytiker er en krevende jobb. Og med to små barn hjemme har jeg et ønske om å få mer tid til familien, sier analytiker Klaus Hatlebrekke til HegnarOnline.Bare i 2010 hadde Hatlebrekke 11 uker på reisefot, og det er klart at det tærer på tiden med familien.- Jeg har et ønske om å finne nye utfordringer, og pleie det private, sier Hatlebrekke. Han har jobbet i DnB NOR Markets de siste 11 årene og er godt fornøyd med arbeidsgiveren.- Det er ikke umulig at det blir mulighet for å gå over i en annen rolle her, sier Hatlebrekke.- Det er jo først og fremst innen sjømat og finans jeg kan bidra mest, sier fiskeanalytikeren. Han tror han i løpet av sommeren vil ha klart for seg hva neste steg blir.I mellomtiden har han en tre måneders lang oppsigelsestid, og regner med å tilbringe noe av sommeren med familien på øyen Gjæsingen utenfor Trondheim.- Vi har et lite sommerhus der ute som trenger litt oppussing, forteller Hatlebrekke.