- Her er våre sju favoritt-aksjer akkurat nå

Analysesjef og hans team forteller deg hvilke aksjer du bør laste opp i. Her er sju anbefalinger. Nytt hovedcase fredag - ny aksje kommer inn i varmen.

Analysesjef Thomas Nygård i Christiania Securities - Foto: Iván Kverme
Børs

Meglerhuset Christiania Securities med analysesjef Thomas Nygård i spissen skriver i en rapport fredag at de for tiden anbefaler kjøp av sju aksjer på Oslo Børs.Verdipapirene det er snakk om er Statoil, Norsk Hydro, PGS, Subsea 7, Norske Skog, Storebrand og DnB NOR. Førstnevnte er meglerhusets hovedcase akkurat nå, og overtar den posisjonen fra DnB NOR fra og med fredag.Samtidig kommer Norske Skog inn i varmen som nytt case.- Statoil har vært volatil rundt det tidligere motstandsnivået rundt 140 kroner etter den raske oppgangen i desember. Etter et falskt kjøpssignal og tilbakefall på kvartalstall har aksjen snudd opp igjen og gitt et nytt kjøpssignal ved brudd opp gjennom 141 kroner på høyt volum. Videre oppgang indikeres. På torsdag brøt kursen motstand ved 150 kroner. Vi opererer med kjøpsanbefaling og kursmål 160 kroner men hever stopp til 145,50 kroner, kan man lese i rapporten.Statoil stiger fredag 1,53 prosent til 152,50 kroner. Dermed mener Christiania Securities at aksjen kan ha en oppside på rundt 4,90 prosent.Subsea 7 stiger fredag 2,45 prosent Oslo Børs, PGS er opp 1,75 prosent, Storebrand stiger 2,70 prosent, Norske Skog er opp 3,38 prosent, Norsk Hydro er opp 0,83 prosent mens DnB NOR stiger 0,98 prosent.

Nyheter
Børs