I sin morgenrapport fredag skriver meglerhuset Christiania Securites om fire aksjer på Oslo Børs som er teknisk langsiktig negative.De fire det er snakk om er
Frontline, REC, QuesterreSevan Marine
og .Torsdag sa analysesjef i Christiania, Thomas Nygaard, til HegnarOnline at sistnevnte kan være nær et nytt salgssignal.- Sevan Marine ligger i en fallende trend med stadig lavere topper og videre nedgang er mest sannsynlig på sikt. På kort sikt har aksjen noe støtte rundt 6 kroner. Etablering under dette nivået er et nytt kortsiktig salgssignal, uttalte Nygaard.I midten av februar sa Nygaard at Questerre mest sannsynlig kom til å falle. Siden det har aksjen dalt kraftig og den omsettes nå til 6,88 kroner.- Questerre ga salgssignaler i fjor sommer og høst ved bruddene ned gjennom støtte ved 17 kroner og 15 kroner. Kursen har etter det ligget i en fallende trend. Videre nedgang er mest sannsynlig og vi finner motstand rundt 10 kroner og 12 kroner, uttalte Nygaard til HegnarOnline i februar.REC har den siste måneden falt 17,13 prosent, Frontline er ned 8,35 prosent i samme periode, Questerre er ned 29,33 prosent mens Sevan har falt 12,72 prosent den siste måneden.