Børsene i Asia-regionen opplever en klassisk rekyl opp igjen onsdag, etter at markedene tirsdag ble sendt kraftig ned på usikkerheten rundt atomreaktorene i Japan.Samleindeksen MSCI Asia Pacific Index er opp 3 prosent til 128,73 og det er første gang på fem dager at markedene styrker seg. Mer enn tre aksjer styrket seg for hver som falt.Størst er utslagene i Japan, der Nikkei 225 er opp nærmere fire prosent. Indeksen falt over 10 prosent dagen i forveien.Meglerhusene UBS AG og Nomura Holdings Inc. rykket begge ut i løpet av dagen og sa at tirsdagens børsmassakre var noe overdrevet.Den samlede fallet mandag og tirdag var på 16 prosent.- Aksjekursene hadde etter tirsdagen kommet totalt i utakt med de fundamentale forhold i markedet. En stor andel av investorene ser dermed nå sitt snitt til å kjøpe aksjer på de lave kursene man nå ser, og denne utviklingen vil fortsette all den tid situasjonen ved atomreaktorene i Fukushima blir avklart, uttaler Angus Gluskie hos White Funds Management Pty. til Bloomberg.Goldman Sachs Group Inc. skrev i en oppdatering i løpet av onsdagen at jordskjelvets innvirkning på Japans økonomi mest sannsynlig blir midlertidige, og at børsene kan heve seg på kort sikt fremover.Den japanske sentralbanken tilførte onsdag markedet 3,5 billioner yen i over-natten-lån, melder MarketWatch som viser til en uttalelse fra sentralbanken.I Japan stiger Nikkei 225-indeksen med 5,68 prosent mens den bredere Topix er opp 6,64 prosent.Hang Seng i Hong-Kong er ned 0,44 prosent, CSI 300 i Kina stiger 0,84 prosent mens Shanghai-børsen er opp 0,73 prosent.Kospi i Sør-Korea stiger 1,64 prosent, S&P/ASX 200 i Australia er opp 0,65 prosent mens NZX 50 på New Zealand stiger 0,38 prosent.Videre er India-børsen opp 1,09 prosent mens Strait Times i Singapore stiger 0,20 prosent.Her finner du Her finner du alle Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og