- Kjøp disse fire aksjene

Analysesjef og hans team forteller deg hvilke aksjer du bør laste opp i. Her er fire anbefalinger. En rekke kjøps-anbefalinger vrakes onsdag.

Analysesjef Thomas Nygård i Christiania Securities - Foto: Iván Kverme
Børs
Meglerhuset Christiania Securities med analysesjef Thomas Nygård i spissen skriver i en rapport onsdag at de for tiden anbefaler kjøp av fire aksjer på Oslo Børs.Verdipapirene det er snakk om er
Gjensidige, Statoil, TGS-NopecDnB NOR.
og Dermed skifter meglerhuset ut alle sine anbefalinger i forhold til tirsdagen. Da Oslo Børs falt kraftig i går gikk nemlig samtlige av aksjene i stop loss. DnB NOR er nytt hovedcase.- DnB NOR viser fortsatt et mønster med stigende bunner, videre oppgang er fortsatt mest sannsynlig på sikt. På kort sikt har aksjen reagert ned på lavt volum og stemmer av støtte rundt 82-80 kroner. Dette bør kunne gi en reaksjon opp. Vi opererer med kjøps-anbefaling, kursmål 90 kr og stop loss på 79 kroner, kan man lese i rapporten.DnB NOR stiger onsdag 0,30prosent til 83,10 kroner. Dermed mener Christiania Securities at aksjen kan ha en oppside på rundt 8,30 prosent.Gjensidige er onsdag opp 1,19 prosent, Statoil stiger 2,85 prosent mens TGS er opp 3,82 prosent.