Meglergigant kutter kraftig i REC

REC har falt kraftig den siste tiden. Nå kutter meglergiganten Goldman Sachs solid i kursmålet på solaksjen. Verdipapiret skal likevel ha noe oppside.

Konsernsjef Ole Enger i REC - Foto: Finansavisen
Børs

Meglerhuset Goldman Sachs melder mandag at de kutter kursmålet på REC med 20 prosent - fra 25 kroner til 20 kroner.Goldmans neutral-anbefalingen blir stående.REC er mandag opp 3,10 prosent til 18,60 kroner. Goldman Sachs mener dermed trass i nedjusteringen at REC har rundt 7,50 prosent oppside.Mandag ble det også klart at analysesjef Stig Myrseth i Terra Markets denne uken tar inn REC i sin ukeportefølje av aksjer.- Vi slipper denne uken REC inn i Terra-porteføljen. I periode med skyhøy oljepris og forsyningsusikkerhet blir det gjerne økt fokus på alternativ energi. Vi satser alt på at historien gjentar seg. I så fall kan REC stå foran et hyggelig oppsving. Med en pris/bok på 0,8 og en 2011-P/E på 10,5 ser vi solid oppside i aksjen om frykt erstattes av grådighet, skriver Myrseth i en fersk rapport.REC er ned 13,20 prosent den siste måneden. I 2010 falt aksjen 58,90 prosent.

Nyheter
Børs