Meglerhus: - Aksjen har 84 prosent oppside

Handelsbanken Capital Markets og Arctic Securities rykker ut med hver sin kjøps-anbefaling. Det ene verdipapiret skal ha 84 prosent oppside.

En trader på gulvet på NYSE - Foto: AP
Børs

Handelsbanken Capital Markets og Arctic Securities anbefaler kjøp av henholdsvis Fred. Olsen Energy og Norse Energy Corp. (NEC).Førstnevnte meglerhus trekker frem Fred. Olsen Energys solide ordrebok og mener aksjen er lavt priset i forhild sin sine konkurrenter.Dermed anbefales kjøp og Handelsbanken har et kursmål på aksjen på 300 kroner. Fred. Olsen Energy faller mandag 0,59 prosent til 236,90 kroner og oppsiden kan altså være på drøye 26 prosent.Samtidig melder Arctic Securities at de har stor tro på Norse Energy Corp. i tiden som kommer.Meglerhuset melder mandag at de tar opp dekning av aksjen med kjøp og kursmål 2,30 kroner.NEC er så langt mandag uendret på Oslo Børs og er sist omsatt til 1,25 kroner. Oppsiden ifølge Arctic kan da altså være på solide 84 prosent.

Nyheter
Børs