Meglerhus: Kjøp disse aksjene

Meglerhus snakker om flere kontrakter, bedret visibilitet og en utbyttemaskin. Her er dagens aksjetips.

Publisert 31. mars 2011 kl. 13.06
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 08.43
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 162 ord
Aksjestrateg i Terra Markets, Fredrik Kvale. Foto: Finansavisen
I dagens rapport fra Terra Markets omtales følgende aksjer som dagens case:• Aker Solutions (127,40) - flere kontrakter og bedret visibilitet. Aker Solutions har signert flere kontrakter over den seneste perioden i tillegg til å ha blitt nevnt som mulig vinner av ytterligere vesentlig kontrakter, blandet annet EPC-kontrakt i Australia og Malaysia. Selskapet har styrket posisjonen i Angola og Nigeria, og vi venter at selskapet vil vinne større kontrakter også i disse områdene. Vi venter kontrakt for Aker Oilfield Services i løpet av de nærmeste månedene. Dette vil være en milepæl for selskapet.• Gjensidige (67,15) - utbyttemaskin. Gjensidige gir en direkteavkastning på hele 7,0 prosent noe vi mener er gunstig hensyntatt vekst og visibilitet i aksjen. Utbyttet på 4,70 kroner vil bli utbetalt 28. april. Ledelsen har ambisjon om å levere et stabilt eller stigende utbytte i årene fremover. Utsikter til rentehevninger i Norge er positivt for Gjensidige da dette vil ha en positiv effekt på bunnlinjen gjennom høyere avkastning på investeringsporteføljen.