Meglerhuset Christiania Securities med analysesjef Thomas Nygård i spissen skriver i en rapport fredag at de for tiden anbefaler kjøp av fem aksjer på Oslo Børs.Verdipapirene det er snakk om er
Norske Skog, Seadrill, DnB NOR, RCCLMarine Harvest.
og Sistnevnte er meglerhusets hovedcase akkurat nå, og tar over stafettpinnen etter PGS, som blir vraket etter at aksjen torsdag gikk i stop loss.Det blir også anbefalingene på Norsk Hydro, Storebrand og Statoil. Ny anbefaling på disse fire er hold. Inn fredag kommer nevnte Marine Harvest og Seadrill.- Marine Harvest har korrigert noe tilbake de siste ukene, men ser sterk ut på sikt. På kort sikt er aksjen oversolgt og kursen har støtte ved ca 6,20 kroner og nede ved 6 kroner. Dette bør kunne gi en reaksjon opp og på sikt er videre oppgang fortsatt mest sannsynlig. Vi opererer med kjøps-anbefaling, kursmål 7,00 kroner og stop loss på 5,95 kroner, kan man lese i rapporten.Marine Harvest faller fredag 2,02 prosent til 6,07 kroner. Dermed mener Christiania Securities at aksjen kan ha en oppside på rundt 15 prosent.DnB NOR faller fredag 0,35 prosent på Oslo Børs, RCCL er ned 4,33 prosent, Norske Skog faller 3,78 prosent mens Seadrill er ned 2,08 prosent.