Meglerhus: - Kjøp disse fire aksjene

Analysesjef og hans team forteller deg hvilke aksjer du bør laste opp i. Her er fire anbefalinger. Tre kjøps-anbefalinger vrakes mandag - to nye aksjer inn i varmen.

Analysesjef Thomas Nygård i Christiania Securities - Foto: Iván Kverme
Børs
Meglerhuset Christiania Securities med analysesjef Thomas Nygård i spissen skriver i en rapport mandag at de for tiden anbefaler kjøp av fire aksjer på Oslo Børs.Verdipapirene det er snakk om er
Norske Skog, Yara International, RCCLAker Solutions.
og Sistnevnte er meglerhusets hovedcase akkurat nå, og tar over stafettpinnen etter Marine Harvest, som blir vraket etter at aksjen fredag gikk i stop loss.Det blir også anbefalingene på Seadrill og DnB NOR. Ny anbefaling på disse tre er hold. Inn mandag kommer nevnte Aker Solutions og Yara.- Aker Solutions ligger i en stigende trend, videre oppgang indikeres på sikt. På kort sikt har aksjen reagert ned fra trendtaket og begynner å nærme seg trendgulvet litt over 110 kroner. Også støtte fra en tidligere topp rundt 111 kroner. Vi opererer med kjøps-anbefaling, kursmål 125 kroner og stop loss på 109 kroner, kan man lese i rapporten.Aker Solutions faller mandag 0,26 prosent til 114,80 kroner. Dermed mener Christiania Securities at aksjen kan ha en oppside på rundt 8,90 prosent.RCCL er mandag opp 0,37 prosent, Norske Skog faller 4,52 prosent mens Yara er ned 1,19 prosent.