Meglerhus: - Kjøp disse sju aksjene

Analysesjef og hans team forteller deg hvilke aksjer du bør laste opp i. Her er sju anbefalinger. Ny aksje inn i varmen onsdag, kjøps-anbefaling vrakes - nytt hovedcase.

Analysesjef Thomas Nygård i Christiania Securities - Foto: Iván Kverme
Børs
Meglerhuset Christiania Securities med analysesjef Thomas Nygård i spissen skriver i en rapport torsdag at de for tiden anbefaler kjøp av sju aksjer på Oslo Børs.Verdipapirene det er snakk om er
Statoil, Norsk Hydro, Norske Skog, DnB NOR, RCCL, StorebrandPGS.
og Sistnevnte er meglerhusets hovedcase akkurat nå, mens Norske Skog kommer inn i varmen torsdag. Kjøps-anbefalingen meglerhuset opererte med på Subsea 7 vrakes. Ny anbefaling her er hold.- PGS ga et kjøpssignal fra en bunnformasjon i fjor høst og har dannet en stigende trend. Videre oppgang indikeres. Noe motstand rundt tidligere vendepunkter ved 94-95 kroner. Etablering over dette nivået vil være et nytt kjøpssignal. Støtte ved 92 kroner og 90 kroner. Vi opererer med kjøpsanbefaling, kursmål 100 kroner og stop loss 89,50 kroner, kan man lese i rapporten.PGS faller torsdag 3,20 prosent til 89,25 kroner. Dermed mener Christiania Securities at aksjen kan ha en oppside på rundt 12 prosent.Om dagens nykommer Norske Skog skriver Christiania følgende:- Norske Skog ga et kjøpssignal fra en bunnformasjon i fjor sommer og har dannet en svært raskt stigende trend. På kort sikt har kursen støtte rundt 19-18 kr, dette bør kunne gi en ny reaksjon opp. Positiv volumutvikling, med høy aktivitet på dager med oppgang, øker sannsynligheten for videre oppgang på kort sikt. Vi opprettholder kjøpsanbefaling med kursmål 22,50 kroner og stop loss 17,50 kroner.DnB NOR faller torsdag 0,92 prosent på Oslo Børs, RCCL er ned 0,90 prosent, Norske Skog faller 1,04 prosent, Storebrand faller 2,09 prosent, Norsk Hydro er ned 0,98 prosent mens Statoil er opp 0,07 prosent.