Meglerhuset Christiania Securities med analysesjef Thomas Nygård i spissen skriver i en rapport onsdag at de for tiden anbefaler kjøp av sju aksjer på Oslo Børs.Verdipapirene det er snakk om er
Statoil, Norsk Hydro, PGS, DnB NOR, RCCL StorebrandSubsea 7.
og Sistnevnte er meglerhusets hovedcase akkurat nå, mens RCCL kommer inn i varmen onsdag.- Subsea 7 ga kjøpssignaler i september i fjor og dannet en raskt stigende trend. Etter en konsolidering de første to månedene i år har aksjen gitt et nytt kjøpssignal ved brudd opp gjennom mønsteret med fallende topper mot slutten av februar. Videre oppgang indikeres og sluttkursen over forrige toppen ved 145 kroner forrige uke var et nytt styrkesignal. Vi opererer med kjøpsanbefaling og kursmål 155 kroner men hever stop loss til 142 kroner, kan man lese i rapporten.Subsea 7 faller tirsdag 0,48 prosent til 144,30 kroner. Dermed mener Christiania Securities at aksjen kan ha en oppside på rundt 7 prosent.Om dagens nykommer RCCL skriver Christiania følgende:- Royal Caribbean Cruises ligger i en langsiktig stigende trend. Kursen har vært svak i år, men har stemt av støtte rundt 225 kroner og reagert opp på bra volum. Også i USA, hvor aksjen omsettes mest, er det generert et nytt teknisk kjøpssignal. Vi opprettholder kjøpsanbefaling med kursmål 280 kroner og stop loss 229 kroner.DnB NOR faller onsdag 0,23 prosent på Oslo Børs, RCCL er opp 0,65 prosent, PGS er ned 0,86 prosent, Storebrand stiger 4,50 prosent, Norsk Hydro er opp 0,07 prosent mens Statoil er ned 0,89 prosent.