Meglerhuset Agilis Securities skriver i en oppdatering fredag at de nå går vekk i fra sin trading sell-anbefaling på Yara International samt sitt kursmål på 260 kroner.Agilis lanserte anbefalingen og kursmålet 18. februar i år og begge hadde en horisont på 6 måneder. Nå snur meglerhuset likevel fordi kursmålet er oppnådd.- Målet vårt er nå i boks og dermed vender vi tilbake til vår 12 måneders kjøps-anbefaling. Vi senker vårt tidligere kursmål noe, fra 385 kroner til 350 kroner. Det fundamentale innen gjødselsektoren er fremdeles eksepsjonelt sterkt grunnet skyhøye priser på avlinger og dalende tilbud verden over, skriver Agilis.Yara er fredag ned 0,07 prosent til 267,70 kroner. Aksjen har falt 17,20 prosent den siste måneden.Tar man utgangspunkt i Agilis' kursmål er oppsiden på Yara på i overkant av 30 prosent.