Meglersjef anbefaler fem aksjer

Meglersjef Audun Teigen forteller om sine favorittaksjer på Oslo Børs.

Publisert 28. mars 2011 kl. 13.43
Oppdatert 28. mars 2011 klokken 13.43
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 107 ord
Audun Teigen, Aktiv Securities
I dagens rapport fra Aktiv Securities gjentar meglersjef Audun Teigen at han har fem favorittaksjer på Oslo Børs.- Jeg gjør ingen endringer blant mine mest anbefalte aksjer, men gjentar at jeg har solgt ut stort sett alle mine kortsiktige posisjoner i SEVAN, sier Teigen.- YAR virker også sterk om dagen, men det skal ha kommet signaler om at prisene på enkelte gjødselprodukter skal ha falt kraftig mot slutten av forrige uke. Jeg er fortsatt like positiv til aksjen, men vil være på vakt etter signaler som bekrefter eventuelle svakheter i markedet, sier meglersjefen.- Mine anbefalte aksjer er derfor fortsatt: YAR, SUBC, NHY, SEVAN og KOA, avslutter Teigen.