Oslo Børs har hentet seg i i løpet av dagen. Det kraftige jordskjelvet i Japan satte en støkk i investorene, men nå har det blitt roligere i markedene. Hovedindeksen faller én prosent til 431,30, etter å ha vært nede i 428,75 tidligere på dagen.Oljeprisen faller kraftig. Nå handles Brent april-olje for 112,93 dollar fatet, ned 2,2 prosent, mens amerikansk WTI-olje faller 3,1 prosent til 99,53 dollar fatet.Til tross for nedturen i oljemarkedet stiger Statoil 0,4 prosent. til 148 kroner.Flere av de tunge papirene er positive på tampen av dagen. DnB NOR og Golden Ocean er opp 0,2-0,6 prosent.Aksjer som Norsk hydro, Subsea 7, REC, Marine Harvest, Storebrand og DNO faller 2,0-3,1 prosent.Det er omsatt verdipapirer for 4,3 milliarder kroner.Her finner du Her finner du alle Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og