Oslo Børs åpnet som ventet markant ned kjølvannet av at
Tokyo-børsen stupteTungvekterne:
    Yara: - 6,1 prosentYara: - 6,1 prosentHydro: - 4,6 prosentHydro: - 4,6 prosentSubsea 7 Inc: - 4,7 prosentSubsea 7 Inc: - 4,7 prosentDnB NOR;: - 3,7 prosentDnB NOR;: - 3,7 prosentPGS: - 5,1 prosentPGS: - 5,1 prosentAker Solutions: - 5,4 prosentAker Solutions: - 5,4 prosentStorebrand: - 4,6 prosentStorebrand: - 4,6 prosentNorske Skog: - 8,4 prosentNorske Skog: - 8,4 prosentGolden Ocean: - 5,8 prosentGolden Ocean: - 5,8 prosentTGS: - 5,4 prosentTGS: - 5,4 prosent
Slik gikk det på børsene i Asia Slik går det på børsene i Europa.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her børs- og finansnyheter på HegnarOnline delindeksene på Oslo Børs Alle aksjetipsene finner du her De siste dagenes tekniske analyserSlik gikk det i New York vinnerne taperne Vinnerne taperne ulike indeksene de ulike sektorene Nøkkeltall fra handelen
i morges. Sluttnoteringene viser at Nikkei falt 10,55 prosent til 8.605,15, mens den bredre Topix-indeksen raste 9,47 prosent til 766,73. På det meste var Nikkei ned hele 16 prosent! Det var økt frykt for radioaktiv stråling som fikk investorene til å dumpe aksjer.Nedturen har fortsterket seg i løpet av formiddagen. Klokken 10:28 er hovedindeksen ned 4,3 prosent til 409,84, mens omsetningen har kommet opp i brukbare 3,2 milliarder kroner. Mange kaster tydeligvis kortene.På én uke er nedturen på over åtte prosent.Oljeprisen faller tirsdag morgen, men har hentet seg noe inn etter at børsen åpnet. Bakgrunnen for fallet er først og fremst den alvorlige situasjonen i Japan, hvor det har vært nye eksplosjoner på kjernekraftverk.Prisen på Brent-olje med levering i mai faller 1,6 prosent til 111,95 dollar fatet, mens amerikansk WTI-olje er ned 1,8 prosent til 99,33 dollar per fat.I dag ble det dessuten kjent at Saudi-Arabia har sendt tropper til Bahrain for å hjelpe til med å roe ned protestantene i landet.Statoil faller 3,9 prosent til 141,30roner.REC steg over 10 prosent mandag, hovedsaklig på økt fokus på fornybar energi som følge av kjernekraftproblemene i Japan. I dag stiger aksjen nye 3,3 prosent til 19,04 kroner. Her finner du Her finner du alle Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og