Profilert investor dumper alt i seismikk-aktør

Investoren Alexander Hansson, som inntil nylig var sjuende største aksjonær i SeaBird Exploration, dumper alt av aksjer i selskapet og kommer med skarp kritikk av ledelsen.

Den London-baserte investoren Alexander Hansson i Scandic American Shipping Ltd.
Børs
Den London-baserte investoren Alexander Hansson sier til HegnarOnline fredag at han nå har dumpet alle aksjene han satt på i SeaBird Exploartion via sitt Scandic American Shipping LTD.På aksjonæroversikten som ble utgitt 14. februar i år stod Hansson oppført med 5.837.578 aksjer i selskapet og han var da sjuende største aksjonær med 3,32 prosent av SeaBird. .Siden den gang har han i løpet av de tre siste ukene solgt henholdsvis 245.578, 1.164.420 og 2.342.580 aksjer i selskapet.På aksjonærlisten som ble offentliggjort mandag denne uken hadde Hansson falt til 14. plass på Topp 30-listen. Han satt da på 1,19 prosent av aksjene.- Jeg har fredag dumpet alt jeg satt på i SeaBird Exploration. Ledelsen med CEO og styreleder Tim Isden i spissen har lovet og lovet gode nyheter til aksjonærene men har ikke maktet å levere i det hele tatt, sier Hansson til HegnarOnline.London-investoren mener det eneste SeaBird-ledelsen har fått til den siste tiden er å få PGS til å plukke opp 25 prosent av selskapet.- Slik jeg ser det er aksjen i ferd med å bli en non-event, og selskapet er nå tragisk dårlig stilt. Hadde PGS virkelig vært bullish med hensyn til SeaBird hadde de kjøpt hele selskapet da aksjen var priset til 4 kroner og blitt ferdig med det, sier Hansson.Investoren suste inn på 8. plass på Topp 30-listen i SeaBird i oversikten som ble publisert 3. januar i år. Da ble aksjen omsatt for rundt 3 kroner.SeaBird har den siste måneden falt 22,19 prosent på Oslo Børs. Fredag er aksjen ned 0,35 prosent til 2,84 kroner.