Saab-sjefen sa opp i dag

Fredag morgen annonserte bilselskapet Saab at deres konsernsjef, Jan Åke Jonsson, takker for seg.

Publisert 25. mars 2011 kl. 08.54
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 08.28
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 98 ord
SAAB -sjef Jan Åke Jonsson orienterer onsdag om situasjonen for bilfabrikken etter at GM leverte sine planer for omstrukturering av selskapet til amerikanske myndigheter tirsdag. Foto: Erik Abel / SCANPIX
19. mai forlater Jan Åke Jonsson sjefsstillingen i Saab Automobile, meddeler bilselskapet fredag morgen. Jonsson har vært i firmaet nærmere 40 år.- Jeg har jobbet i Saab gjennom nesten hele min karriere på 40 pr, og de siste årene som sjef for Saab Automobile. De siste årene har vært veldig krevende og de har tvunget meg til å fokusere på en eneste ting, min jobb, sa Jonsson.Nå slutter konsernsjefen for å få tid til å fokusere på andre ting også, skriver svenske di.se.Syker, som står bak Saab Automobile, melder at Spyker-sjef Victor Muller tar over som konstituert konsernsjef.