Aksjestrateg Erik Roland i Nordea tror hovedindeksen kan stige til "all time high" i løpet av 2011. 20. juli 2007 nådde indeksen tidenes høyeste notering på 526,05.- Vi skal opp fra de nivåene vi har i dag, og jeg ser ikke bort i fra at vi ser ny all-time high på Oslo Børs i løpet av 2011, det vil si en oppgang på rundt 20 prosent. Vi utelukker selvfølgelig ikke korreksjoner som alltid kommer i oppgangsmarkeder. Oppgangen i oljepriser kommer forhåpentligvis til å være kortvarige og ikke påvirke den globale økonomiske veksten, sier Roland til TDN Finans.I ettermiddag faller hovedindeksen 1,3 prosent til 438,56.til nedturen, blant annet Moody's nedgradering av Spania og den svake handelsbalansen i Kina.Klokken 14:30 ble det sluppet amerikanske nøkkeltall som forsterket nedturen. Både og var svakere enn ventet.