Oslo Børs legger en solid børsdag bak seg onsdag. Pilene pekte opp fra tidlig morgen, mye grunnet oppgang på børsene i Asia.Fortsatt uro i Libya og økt kjernekraft-frykt i Japan fortsatte likevel å sette preg på markedet som til slutt steg marginalt.Hovedindeksen endte opp 0,19 prosent til 421,03. Det ble omsatt aksjer og verdipapirer for 9,72 milliarder kroner.Tungvekteren Statoil steg kraftig, mens Telenor, REC og Norsk Hydro falt.Brent-olje med mai-levering omsattes for 110,73 dollar fatet, opp 1,97 prosent. Mens WTI-oljen omsattes for 98,34 dollar fatet, opp 1,18 prosent ved børsslutt.Dette til tross for at viste at oljelagrene steg med 1,7 millioner fat i uken som sluttet 11. mars til 350,6 milliner fat. Noe som betyr at lagrene er propp fulle.Oljeanalytiker Torbjørn Kjus, DnB NOR Markets, hadde ventet et fall i oljelagrene på 0,7 millioner fat og mener at oljelagertallet tilsier en nøytral innstilling, mens fallet for bensin og destillater er et bullish signal.I morgen avholdes den ekstraordinære generalforsamlingen i Vimpelcom, der det omstridte oppkjøpet av Wind Telecom skal stemmes over.Mye tyder på at Altimo får med seg resten av generalforsamlingen til å stemme "for".-Telenor er avhengig av et høyt oppmøte og at en høy andel av de oppmøtte stemmer mot fusjonen for å lykkes. Jeg tror Vimpelcom og Altimo har nok "venner" til å sikre det utfallet de ønsker, sier en analytiker som ønsker å være anonym til TDN Finans.Telenor endte ned 1,81 prosent til 86,70 kroner.Investor John Fredriksen . Rederiet kan bli Fredriksen-gruppens neste gigant-satsning, skriver dn.- Vi har ventet i ti år. Nå syns vi at vi har en god posisjon. Naturgass er ekstremt billig, det er ren energi. Vi har stor tro på dette, sier Tor Olav Trøim i en kommentar.Golar LNG sluttet opp 9,01 prosent.I en melding onsdag morgen opplyses det om at til kurs 8,7750 kroner. Etter transaksjonen har Petrolia Invest 1.633.030 aksjer i DNO.DNO steg 0,90 prosent til 8,91 kroner.Styremedlem Anders Udden og Fondsfinans har tegnet aksjer i selskapets fortrinnsrettemisjon. Aksjen steg 18,51 prosent til kroner.Videre steg IGE 20 prosent, Apptix opp 15,94 prosent, Flex LNG opp 12,26 prosent, PCI Biotech Holding steg 9,94 prosent, Romreal steg 10,16 prosent og Cecon steg 9,82 prosent.Norske Skog meldte onsdag at de hadde til aktøren CellMark.Samtidig har selskapet skrevet under på en eksklusiv markedsføringsavtale med selskapet for salg til USA, Canada og Mexico.- Norske Skog og CellMarks mål i dette samarbeidet er å tilby kundene et bredere sortiment til deres publiseringsbehov og samtidig maksimere effektiviteten og minimere kostnadene i leveransekjeden, sier konsernsjef Sven Ombudstvedt i Norske Skog.Norske Skog falt 2,48 prosent til 15,70 kroner.Videre falt Fara 7,16 prosent til 2,59 kroner, Infratek sluttet ned 3,93 prosent og North Energy falt 3,84 prosent.Også tungvektere som Norsk Hydro og Subsea 7 falt henholdsvis 1,10 og 3,30 prosent.Flyselskapet SAS meldte onsdag ettermiddag om å ha , eller 1,75 milliarder kroner i to usikrede senior obligasjonslån.- Vi er fornøyde med å ha plassert nesten to milliarder svenske kroner i obligasjoner i et krevende marked, sier finansdirektør Göran Jansson.Han sier at plasseringen er en del av den planlagte refinansieringen av eksisterende lån, og at det også vil skape økt finansiell fleksibilitet for flyflåten fremover.Likevel falt aksjen 5,29 prosent til 17,90 kroner.Seismikkaktøren Polarcus Limited melder onsdag morgen at de har med selskapet Lansdowne Oil & Gas.Avtalen gjelder innsammling av 3D-seismikk på et 300 kvadratkilometer stort område utenfor Irland.Polarcus steg 0,73 prosent til 6,92 kroner.Avocet Mining kom onsdag morgen med en . Disse blir omtalt som "oppløftende".Det vises til at resultatene er mer lovende enn hva historiske data antydet, men aksjen sluttet uendret.Her finner du Her finner du alle Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og