Oslo Børs holdt seg i rødt onsdagen gjennom. Hovedindeksen sluttet ned 0,63 prosent til 444,26.Det ble omsatt aksjer og verdipapirer for 6,54 milliarder kroner.Uroen i Libya og områdene rundt fortsatte å prege oljeprisen og markedet onsdag. Det var få lysglimt å skimte blant tungvekterne. Statoil falt litt tilbake, og Questerre dundret ned. Storebrand gikk motstrøms og steg.De siste ukenes uroligheter i Midtøsten og Nord-Afrika har sent oljeprisen til værs. Mange lurer nå på dersom det blir fred i konfliktområdene. Vil det føre til en kollaps?-Hvis det blir en snarlig løsning på situasjonen i Libya, og uroen avtar i andre land i Midt-Østen og Nord-Afrika, vil denne fryktpremien som har ligget mellom fem til 15 dollar fatet gradvis reduseres. Jeg tror likevel det tar tid før denne fryktpremien vil være tilbake på nivåene vi så før uroen oppsto i Nord-Afrika og Midtøsten, sa Thina Saltvedt, oljeanalytiker i Nordea, til HegnarOnline.Klokken16.30 kom ferske oljelagertall fra USA som viste mer olje på lager. Råoljelagrene steg med 2,5 millioner fat, til 348,9 millioner fat. Bensinlagrene falt med 5,5 millioner fat til 229,2 millioner fat, mens destillater falt med 4,0 millioner fat til 155,2 millioner fat.Nå står et fat Nordsjøolje i 115,78 dollar fatet, opp 2,38 prosent. WTI-oljen omsettes for 105,48 dollar fatet, opp 0,38 prosent.- Storebrand på dagens kapitalmarkedsdag, sa analytiker Eivind Tønnessen i First Securities til HegnarOnline.Storebrand sa under kapitalmarkedsdagen onsdag at selskapet forventer 3,2 milliarder i resultat i 2013, mens konsensus forventet 2,85 milliarder i samme år.- Guidance på 3,2 mrd. kroner i 2013 er høyere enn hva vi ventet og innebærer en fordobling av 2010 resultatet, sier Tønnessen til HegnarOnline.Aksjen sluttet opp 3,48 prosent til 50,80 kroner.Olje- og gasselskapet Selskapet endte ned 22,70 prosent til 6,98 kroner.Det voldsomme fallet kom etter offentliggjøringen av en fersk rapport som viste at det er en betydelig risiko for ytterligere forsinkelser i den kommersielle utviklingen av Questerres skifergass-prosjekt Lowlands.Analytiker Patrik Hofseth i Argo Securities varsler etter rapporten en betydelig nedjustering av Questerre-estimatene, skriver TDN Finans.Mens meglerhuset Fondsfinans så på kursfallet som en sterk kjøpsmulighet.- Vi tror aksjekursen vil lide fra disse nyhetene og manglende boretillatelser inntil 2013 vil resultere i mindre nyhetsstrøm som kunne støttet kursen. Likevel, vi skal ikke overdrive nyheten i form av at ressursene er uendret og at kommersiell drift ikke var ventet før tidligst 2014/2015, skriver meglerhuset i en oppdatering, ifølge TDN Finans.Ellers falt Gyldendal ned 15,54 prosent og Transeuro Energy Corp. ned 16,98 prosent.Gjødselsgiganten Yara fortsatte ned onsdag, men snudde tilslutt svakt opp. Meglerhuset Argo Securities hevet Yara International til kjøp og tok kursmålet fra 340 kroner til 360 kroner.Analytiker Marianne Skeisvoll Bjørnsen venter ifølge TDN Finans at og at dette skyldes fortsatt fall i ureaprisene. Disse ventes ned ytterligere 40-50 dollar pr tonn før de snur opp.Yara steg marginalt 0,21 prosent til 279,80 kroner.Ellers sluttet Telenor svakt opp 0,21 prosent til 93,00 kroner,cruiserederiet RCCL steg 0,49 prosent til 245,70 kroner og Orkla steg 0,98 prosent til 51,35 kroner.Veidekke kunne onsdag bokføre en gevinst på 100 millioner kroner i forbindelse med .Aksjen steg 2,04 prosent til 50,00 kroner.Videre steg American Shipping Company 10 prosent til 5,50 kroner, spillselskapet Funcom endte opp 9,94 prosent til 9,18 kroner og Camillo Eitzen & Co. endte opp 7,00 prosent til 10,70 kroner.Norwegian steg onsdag etter at selskapet annonserte at de på det svenske markedet.Direktelinjene vil gå fra Landvetter flyplass i Gøteborg. Og i juni begynner Norwegian å fly til Malaga, Palma, Pristina, Chania og Nice.Norwegian steg 3,09 prosent til 116,50 kroner.Songa Offshore sendte onsdag morgen ut .Selskapet Songa Offshore, hvor Arne Blystads Spencer Energy eier 15,96 prosent, melder onsdag at deres rigger hadde en utnyttelsesgrad på 91-98 prosent i februar.Aksjen falt likevel 1,14 prosent til 34,40 kroner.Flatel International endte ned 5,69 prosent til 14,90 kroner etter at det ble kjent at Wideluck Enterprises Limited onsdag ettermiddag eller 3,89 prosent i selskapet.DNO faller etter at selskapet onsdag morgen meldte at de via et obligasjonslån.Analysesjef Thomas Nygård i Christiania Securities sier imidlertid til HegnarOnline onsdag at han og at aksjen kan komme til å gi et nytt kjøps-signal om ikke lenge.Aksjen falt 2,62 prosent til 9,27 kroner.Det amerikanske handelsdepartementet opplyste onsdag ettermiddag om at engroslagrene i USA steg med 1,1 prosent i januar, sammenlignet med måneden før.Det var på forhånd ventet en økning på 0,9 prosent. Reuters melder at dette var den største økningen siden november 2008.Tall fra Mortgage Bankers Association, den amerikanske foreningen for boliglånsselskaper, viser at antallet boliglånssøknader blant medlemsbedriftene steg 15,5 prosent på ukebasis i uken som endte 4. mars. Vi må tilbake til begynnelsen av desember for å finne et høyere nivå.Videre viste tall fra Mortgage Bankers Association, den amerikanske foreningen for boliglånsselskaper, viser at antallet boliglånssøknader blant medlemsbedriftene steg 15,5 prosent på ukebasis i uken som endte 4. mars. Vi må tilbake til begynnelsen av desember for å finne et høyere nivå.Her finner du Her finner du alle Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og